miércoles, 29 de junio de 2011

“L’Estiu 2011 al parc municipal de La Mitjana”


Tallers i jocs a la Mitjana, tots els dilluns i dimecres, de juliol i agost


Dins el programa “L’Estiu a la Mitjana” de la Regidoria de Medi Ambient, tots els dilluns i dimecres d'estiu de 18:30 a 20:30 tallers i jocs familiars

- Per participar en aquestes activitats no és necessari inscripció prèvia.
- Tots els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult.

El Centre d’Interpretació del Parc de la Mitjana acull, tots els dilluns i dimecres de juliol i agost entre les 18:30 i les 20:30 hores, diversos tallers i jocs adreçats a públic familiar, amb nens i nenes, i relacionats amb el Medi Ambient.

Dilluns tindrà lloc el taller “Donem vida als còdols”, una activitat que pretén donar a conèixer i distingir els còdols, així com transformar-los en altres elements presents al Parc i, el proper dimecres, els assistents podran gaudir dels jocs “Troba’n un d’igual” i “Cadascú al seu arbre”.

Els tallers tenen l’objectiu de mostrar als nens i nenes la importància del Medi Ambient mitjançant múltiples activitats com imitar el riu, veure com s’ha format el sòl de la Mitjana, crear objectes amb elements presents al Parc o investigar el rastre que deixa la fauna del bosc, entre altres.

Per altra banda, a través dels jocs els nens i nenes coneixeran, d’una manera lúdica i divertida, les plantes de la Mitjana i esbrinaran quines són les relacions entre els animals de l’ecosistema.

Si voleu consultar el programa detallat d'activitats, heu d'ampliar les imatges reduïdes del programa de La Paeria, que us mostrem a continuació, tant sols "cliqueu" a sobre de les diverses miniatures de cada pàgina





















No hay comentarios:

Publicar un comentario