sábado, 16 de abril de 2011

Anellament d'aus silvestres a La Mitjana

per Heracli ASTUDILLO POMBO, Departament de Medi Ambient i Ciències del Sòl. Universitat de Lleida

Si observar i estudiar, científicament, els ocells salvatges en el seu hàbitat natural, és allò que més t'agrada de fer-hi quan tens estones lliures i tens entre 13 i 70 anys, d'edat, potser aquesta proposta d'activitats ornitològiques et podria interessar:

Taller d’anellament d’ocells al Parc de la Mitjana

A càrrec d’Eladi Ribes, anellador expert

Font: Noticies de La Paeria

Data de publicació: 14/4/2011

La Regidoria d’Horta i Medi Ambient organitza, el proper dia 30 d’abril de 9 a 13 hores, un taller d’anellament d’ocells al Parc de la Mitjana, a càrrec d’Eladi Ribes, anellador expert.

El taller combina sessions teòriques amb sessions pràctiques d’anellament, per aprendre a identificar les espècies d’aus presents al Parc de la Mitjana.

Les places són limitades i és necessària inscripció prèvia

a través del web http://sostenibilitat.paeria.cat o al telèfon 973 700 455.


El preu de l’activitat és de 5 euros.

Aquest taller forma part del programa “Ecoactivitats”, tot un seguit de propostes de natura i medi ambient que l’Ajuntament de Lleida ha organitzat durant els propers mesos. En el marc d’aquest programa es proposen tota una sèrie de cursos, tallers i ecodescobertes, entre altres activitats, amb l’objectiu de difondre i promoure l'estudi i coneixement de la biodiversitat de la Plana de Lleida, així com proporcionar formació i un lloc de trobada, a tots el aficionats a la natura, de la ciutat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario