lunes, 20 de febrero de 2012

Curs sobre rastres i petjades de la fauna vertebrada

per Heracli ASTUDILLO POMBO, Dept. de Medi Ambient i Ciències del Sòl. Universitat de Lleida.


Jo, si fos tu, no m'ho deixaria perdre!!!

Si ets d'aquelles persones a les qui encanta descobrir els secrets de la natura, especialment, tot allò relacionat amb "la vida secreta i misteriosa" dels animals vertebrats del vostre entorn i, fins ara, no has tingut l'oportunitat o les condicions favorables per a poder fer-ho, ara tens una oportunitat molt interessant.

Aquest curset és molt interessant perquè l'instructor és un professional molt qualificat i experimentat en aquest camp de la zoologia, aveçat en la formació de grups d'iniciació i de perfeccionament en el rastreig, però també resulta interessant perquè, en aquesta ocasió, ja no et caldrà anar-hi fins a les "Quimbambas", per poder rebre formació pràctica, sobre aquesta temàtica i, a més a més, perquè aquest curset té, en estar subvencionat per La Paeria, te un preu popular que el posa a l'abast de la butxaca de molta gent, veritablement, interessada.

A més a més, com que les pràctiques de camp es faran a La Mitjana, podreu comprovar, amb els vostres propis ulls i a partir dels rastres trobats, la presència de diverses espècies de mamífers i d'aus, algunes de les quals, difícilment poden ser observades, directament, pels naturalistes afeccionats.

Curs: Rastres i petjades de la fauna vertebrada (Ecoactivitats)

El curs consistirà en una sessió teòrica per aprendre les claus amb les que poder identificar els diferents tipus de rastres.
El dissabte i el diumenge es faran sortides al camp per posar-hi en pràctica els coneixements adquirits durant la sessió teòrica.


El curs anirà a càrrec de Benjamin Sanz
Navarro, naturalista expert en mamífers ibèrics. Rastrejador, traper, formador, editor i autor de guies de natura.

A qui va adreçat
Aquest curs va adreçat a totes les persones interessades amb la natura i sobretot en aquelles interessades en aprofundir en el món de la fauna, ja siguin estudiants, aficionats o professionals d'aquest camp.

Dates i horaris
Divendres, 24 de febrer de 18 a 20 h
Dissabte, 25 de febrer de 9 a 19 h

Diumenge, 26 de febrer de 9 a 13 h


El preu d'inscripció és de 30 €.
La inscripció inclou el professorat i la documentació del curs.


Els desplaçaments i els àpats aniran a càrrec de cada participant.


Inscripcions
Les places són limitades i cal realitzar inscripció prèvia

1. Podeu realitzar la inscripció:

Online: Premi el botó "tramitar" i ompli el formulari que li apareixerà en pantalla.
Telefònicament: a través del servei d'atenció telefònica 010 (horari d'atenció: de dilluns a diumenge, de 06 a 00h) Consulteu les condicions d'ús.

2.Un cop realitzada la inscripció, per formarlitzar-la, caldrà fer efectiu l’import del curs, ordenant una transferència bancària (on hi consti nom, cognoms i curs), al següent compte:

La Caixa 2100 0510 14 0200231216 (Fundació Lleida 21)

3.Cal que ens envieu una còpia del resguard bancari, per correu electrònic (infosostenible@paeria.es) o al fax 973 700 459.


Per a qualsevol dubte i/o aclariment podeu adreçar-vos a:

Regidoria de Medi Ambient i Horta

Tallada, 32
25002 Lleida
infostenible@paeria.cat
Tel. 973 700455
Horari: De dilluns a divendres de 9.30 a 14 hAlguns llibres de Benjamin Sanz Navarro amb continguts relacionats amb la temàtica i objectius d'aquest curs:

Per a conèixer el contingut d'aquest dos llibres cliqueu sobre les cobertes


Altres informacions i ofertes de formació, relacionades amb
Benjamin Sanz i amb l'empresa Muskari

No hay comentarios:

Publicar un comentario