viernes, 21 de diciembre de 2012

Un bon llibre pot ser-ne un bon amic i un bon mestre

per Heracli ASTUDILLO POMBO, Departament de Medi Ambient i Ciències del Sòl. Universitat de Lleida


En temps de crisi econòmica i en època de regals...
Res millor que regalar llibres virtuals, tècnics, totalment gratuïts. 



Tots el llibres tècnics, virtuals que, a continuació, us mostrem, han estat publicats per EUROPARC-España són ideals per a adults, molt interessats en conèixer com es pot aconseguir la protecció, conservació i gestió dels Espais Naturals Protegits... o protrgibles.
El seu contingut, molt tècnic, està orientat cap a la formació o informació de persones, amb un nivell tècnic, mediambiental, considerable i amb una orientació cap a la gestió conservacionista i la protecció legal, d'espais naturals d'un elevat valor ambiental i també per a fer-hi el seguiment i valoració del grau d'efectivitat dels programes aplicats pels organismes responsables de les diverses Administracions Públiques implicades, com poden ser les conselleries de la Generalitat, les regidories municipals, etc. ..... 
Aquest podria ser el cas de La Mitjana de Lleida!

El contingut de tots aquets llibres, és consultable i pot ser descarregat, integrament, via Internet.
Este manual, el primero en su género en Europa, aboga por una visión integral de patrimonio y su gestión en las áreas protegidas, aportando recomendaciones y ejemplos de buenas prácticas para integrar los valores culturales y espirituales en su planificación, diseño y gestión. La publicación incluye asimismo un extenso capítulo con 10 casos de estudio analizados pormenorizadamente.
Manual 10 EUROPARC-España







NOTA D'ALERTA:

Aquests manuals no són gens, però que gens, aptes per a l'ús de la  jovenalla, comuna i corrent, generalment, més interessada en l'exploració, l'observació, l'aprofitament físic-recreatiu o l'aprofitament, purament, lúdic de la natura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario